Header

Begeleide zeecruises

Cruises met Nederlandstalige begeleiding

Elk jaar bieden wij een wisselende selectie Nederlandstalig begeleide cruises aan naar verschillende bestemmingen. Een topper die jaarlijks tot het aanbod behoort, zijn de Noorse fjorden met vertrek vanaf Amsterdam. Daarnaast zijn er nog veel andere bestemmingen mogelijk, zowel binnen als buiten Europa. Vervoer naar de vertrekhaven is altijd inbegrepen, per autocar of met het vliegtuig.


De begeleider zorgt tijdens de reis voor de praktische aspecten, maakt u wegwijs op het schip en is een aanspreekpunt waar u op elk moment beroep op kunt doen. Op die manier bent u zeker van een zorgeloze reis van begin tot eind. Tot slot is het goed om te weten dat er ook riviercruises met Nederlandstalige begeleiding bestaan!


Foto: het Sognefjord (Noorwegen)

Voordelen

  • Inclusief vervoer
  • Begeleiding tijdens heel de reis
  • Altijd een aanspreekpunt
  • Voldoende vrije tijd
  • Ruim aanbod bestemmingen

Waarom kiezen voor een begeleide cruise?

Tijdens deze begeleide cruises reist er een Nederlandstalige reisbegeleider mee gedurende de ganse reis. Hij of zij neemt samen met de groep de autocartransfer of de vluchten naar de plaats van vertrek. Tijdens de cruise zelf gaat de begeleider mee op de “excursies in de kijker”, om alles in goede banen te leiden en waar nodig (en mogelijk) te vertalen naar het Nederlands. Zo kunt u zorgeloos op reis gaan; de begeleider regelt met plezier de praktische kant van het verhaal!


Tegelijk is het een reis met veel vrijheid. Niets verplicht u om mee te gaan op de begeleide excursies. Evengoed kunt u op eigen houtje de bestemming bezoeken of een andere excursie van de rederij uitkiezen. Ook aan boord zijn er geen verplichtingen; u bent vrij om gebruik te maken van de vele faciliteiten waarover de grote cruiseschepen beschikken. Een begeleide cruise is dus zeker geen typische begeleide reis waarbij u constant in groep vertoeft, integendeel!

Inclusief vervoer

Het vervoer naar de vertrekhaven is steeds inbegrepen tijdens alle begeleide cruises, ofwel per autocar ofwel met het vliegtuig.

Reis in alle vrijheid

U kunt steeds beroep doen op de reisbegeleider maar bent tegelijk vrij om de reis in te vullen zoals u dat wenst.

Wisselend aanbod

Elk jaar wijzigt ons aanbod en organiseren we begeleide cruises naar nieuwe bestemmingen.