Header

Zeecruises Individueel

Wij zorgen voor een zeecruise op maat

Het aanbod zeecruises is werkelijk enorm. De verschillende rederijen beschikken samen over honderden cruiseschepen die het hele jaar door rondvaren waardoor u keuze heeft uit duizenden mogelijke cruises wereldwijd.


Als cruisespecialist helpen we u graag bij het kiezen van de geschikte cruise. Indien u dat wenst kunnen wij ook de vluchten, transfers, excursies en verzekeringen regelen. Onze jarenlange ervaring als algemeen reiskantoor is hierbij een grote troef. Ook een hotelverblijf of een landreis in combinatie met een cruise zijn mogelijk. Contacteer ons voor een gratis offerte op maat van uw voorkeuren.


Foto: de Majestic Princess in Milford Sound, Nieuw-Zeeland © Princess Cruises

​Voordelen

  • Keuze uit duizenden cruises
  • Voor elk budget
  • Wereldwijde routes
  • Meerdere bestemmingen in één reis
  • Diverse types schepen

Welk type cruise past bij u?

Er bestaan heel wat verschillende types zeecruises naargelang het soort schip en de prijscategorie. Zo zijn er de resortschepen, grote megaschepen (2500-5000 passagiers) met heel veel faciliteiten. De premium categorie is het hogere segment cruiseschepen, met nog steeds veel faciliteiten maar minder passagiers (1500-2500).


Het topsegment bestaat uit de kleinschaligere en luxueuze vijfsterrencruises die vaak slechts enkele honderden gasten aan boord hebben. Tot slot bestaan er ook nog zeecruises aan boord van zeilschepen of kleine jachten


Bij het kiezen van een cruise is dus niet enkel de bestemming belangrijk. Voor een optimale reiservaring is het ook van belang om een schip uit te kiezen dat past bij uw voorkeuren en manier van reizen.

Voor elk type reiziger

Of u nu houdt van luxueuze vijfsterrencruises of op zoek bent naar een kindvriendelijke rederij, wij vinden voor u de geschikte reis.

Alles geregeld

Met onze jarenlange ervaring als reiskantoor kunnen wij ook vluchten, transfers, verzekeringen en excursies verzorgen.

Enorm aanbod

Wij werken samen met ruim 20 internationale rederijen die in totaal duizenden mogelijke cruises wereldwijd aanbieden!